Darkside of the moon

Tractor pulling Darkside of the moon

Thuiswerken i.v.m. het corona virus

Overvallen door het corona virus en u wilt besmetting voorkomen, dan is thuiswerken wellicht een oplossing voor uw organisatie. Rinzema Systems kan u hier een passende oplossing voor bieden. Voor meer informatie neem contact met ons op!

ISDN Stopt! op 1 september 2019

Bent u al up2date? ISDN stopt op 1 september 2019. Wat betekend dit voor uw telefonie? Als dit middels ISDN belt zal dit vanaf 1 september niet meer functioneren. Belt u middels een andere techniek analoog/voip dan is er geen probleem. Zijn er oplossingen voor het verva Lees meer

Gebr. Bakker Metaalrecycling B.V.

Voor Gebroeders Bakker Metaal Recycling b.v. staan mens en milieu centraal bij de dagelijkse bedrijfsvoering. De bedrijfsvoering wordt door onderstaande kernwaarden geborgd. Naast de kernwaarden zijn er business principes geformuleerd die invulling geven aan de geldende normen en waarden. Lees meer over de wie wij zijn »

Ophaaldienst Miedema

Van oudsher is Ophaaldienst Miedema inzamelaar van afvalstoffen uit de veterinaire sector. Deze dienstverlening is een apart bedrijfsonderdeel geworden en de laatste jaren breiden wij onze diensten steeds verder uit.  Wij zijn een erkend intermediair voor het ophalen en voor-verzamelen van dierlijke bijproducten (cat.1 materiaal) en Specifieke Ziekenhuis Afvalstoffen (SZA UN3291). Wij garanderen dat alle werkzaamheden geschieden conform wettelijke regelgeving. Door uw afval mee te geven met Ophaaldienst Miedema bent u verzekerd van officieel geregistreerd afvoeren van uw veterinaire afvalstoffen.

van Sonnen

Voor particuliere verzekeringen bent u bij ons aan het goede adres, u kunt zelf online berekenen en afsluiten maar wij kunnen u ook persoonlijk adviseren.

Van Sonnen Assurantien V.O.F. neemt uw wensen en mogelijkheden onder de loep en komt met passende individuele verzekeringen of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin.

Auto Wisselink

Met een enthousiast team zijn we actief op het gebied van in-, verkoop en reparatie van nieuwe en gebruikte auto’s. Onze specialiteit is Audi, Volkswagen en Volvo maar ook voor andere merken of nieuwe auto’s kunt u terecht bij Autobedrijf Wisselink.

Bent u op zoek naar een andere auto, of zoekt u een goed en betrouwbaar adres voor onderhoud, kom dan eens vrijblijvend bij ons kijken. De koffie staat klaar!

Autoschade Winterswijk


Autoschade Winterswijk, een schadeherstelbedrijf gericht op personenauto’s en bedrijfswagens. Autoschade Winterwijk is een Focwa bedrijf met enthousiaste medewerkers. U bent bij ons verzekerd van goed opgeleid personeel, een optimale bedrijfsuitrusting, 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en altijd een uitstekende services.

Hibernis Winterswijk


Hibernis staat voor ‘integraal manageable oplossingen’ oftewel een optimale digitale logistiek. Samen met onze klanten zorgen wij voor succesvolle oplossingen op het gebied van ‘warehouse’, ‘retail’, ‘care’ en ‘finance’. Of het nu gaat om een logistieke verbetering bij een bedrijf, een zorgtoepassing in een ziekenhuis of een optimaal voorraadbeheer in een winkel, Hibernis zorgt voor een hoogwaardig product. Daarnaast werken wij projectmatig, waarbij op maat gesneden software wordt geïmplementeerd in de organisatie.

Geven Heftrucks te Aalten

 

Geven Heftruck Service voert een breed en diep aanbod van machines voor allerlei vormen van intern transport. U kunt bij ons terecht voor vorkheftrucks, zijladers, pallettrucks, stapelaars, reachtrucks, hoogwerkers, voorzet- en randapperatuur enzovoorts.

Autospuiterij Aalten

Autospuiterij Aalten is gespecialiseerd in alle soorten autoschades, fijn spuitwerk en spot-repair van uw auto, motor, scooter of brommer.
Tevens zijn wij een vertrouwd adres voor het vakkundig repareren van deuken, krassen en parkeerschades.

Partycentrum ‘t Noorden

“Al sinds 1866 is ’t Noorden in Aalten een gastvrijheidbedrijf. In het Partycentrum zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het zalencentrum bestaat uit vijf sfeervolle zalen (gecombineerd) tot 800 personen.”

 

quadrant A15

Kantoorruimte huren incl. data netwerk en Wi-Fi toegang
“Hier kunt u ondernemen op een toplocatie in het KAN gebied (knooppunt Arnhem-Nijmegen). Of u nu opzoek bent naar een opslagruimte (vanaf 1m3), kantoor of een werkplek.
Wij ontzorgen u als huurder, dat is onze missie.”

 

Jansen machineservice Aalten

“Jansen machine service is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud  van uw plaatbewerkingsmachines
Met een ruime kennis en jarenlange ervaring op het gebied van kantbanken en plaatscharen.”

Strocon bv te Aalten


“Strocon is een samenwerking van bedrijven met als doel het beste van systemen en kennis te combineren. We houden ons hoofdzakelijk bezig met de verwerking van afvalstromen.
Dit doen we veelal voor de agrarische sector. Het gaat hierbij om technieken die verder gaan daar waar de meeste stoppen.”

Nieuw Rensink te Aalten


“Op slechts 10 minuten fietsen van Aalten ligt de mooie boerderij ‘Nieuw-Rensink’ in
buurtschap Lintelo.
Zij bieden u te huur aan: een gezellige vakantiebungalow, drie sfeervolle stacaravans en een Chalet.”